Kategorier
Politik

Sexpressen – Fem män berättar: så är vår idealvagina

Erik, 23, student: Jag vill ha en välrakad och oljig muff som alltid är redo för mig, och jag vill spruta ned den med all sörja jag kan erbjuda. För det är så internet har uppfostrat mig, och jag har byggt mina erfarenheter av att runka till det som en gång först tände min gnista. För övrigt gärna strypsex, med inslag av sadism. Vi i generation Z är lite störda, så att säga.

Kalle, 29, hamburgerstekare: Den ska vara trång och muskulös, för man vill ju inte gärna att det ska kännas som att man doppar i en syltburk. Äldre tanter går fetbort, och man vill ha de riktigt unga flickorna medan de ännu är okörda. Ja, ju yngre, desto bättre. Nej, det finns ingen nedre gräns.

Ahmed, 34, inkvoterad handläggare vid en statlig myndighet: Inshallah, kvinnan skapades av allah till mannens behag, och ska därför sörja för hans lust. Hon ska dölja sitt hår, och i nedre regioner raka rent i perfektion till allahs ära. Yallah, det är äckligt se svenska horor blotta sig, och en muslimsk kvinna vet att täcka sig, men för sin man ska hon hora.

Petter, 43, marketoid: Jag är homo, så jag föredrar så intakta analringar som möjligt, gärna hos yngre män och pojkar. Nej, det finns ingen nedre gräns. Ju trängre, desto större vällust. Kvinnor förstår jag mig inte på, och deras könsorgan är rent av äckliga.

Niklas D, bloggare med gula sjukan: Alla fittor är likadana, och det hänger inte på könet, utan på personen. Det handlar om charm, karisma och förmågan att reta och hetsa upp, och i det senare sammanhanget är naturlig behåring en perfekt aptitretare och en indikator för en vuxen personlighet. Det rör sig inte om hårt och snabbt knull, utan om oändligt lång och mjuk kamasutra, att suga ut all must.