Kategorier
Europa Politik USA

Kristerssons fascistregim bakom folkmordet

Internationella domstolen i Haag (ICJ) beordrade Mellanösterns enda ockupationsmakt att avbryta sin attack mot Rafah, men folkmördaren Netanyahu gav FN och världen fingret, sade «fuck you» och fortsatte i pur trots med bombningar och strider. Från Washington hördes viss formell kritik, samtidigt som man i nästa andetag utlovade fortsatta vapenleveranser. Där har du den «regelbaserade världsordningen» i ett nötskal.

Även den svenska fascistregimen när ett orubbligt stöd för apartheidstaten, dels för att man hyser genuina sionistiska värderingar inom de tre borgerliga partierna (samt antimuslimska inom SD), men främst för att man har ingått amerikanskt vasallskap genom medlemskapet i Nato och andra mekanismer. I den mån Rosenbad ska kritisera Tel Aviv blir det först när husse i Washington gör så, och man har inte längre någon oberoende utrikespolitik.

På sin hemsida har Tidö-regimen omfattande information om sanktioner mot Ryssland och stöd till Ukraïna samt självberöm för hur man strävar efter att straffa Putin för dennes inbördeskrig genom internationella mekanismer, medan saknaden av motsvarande text avseende Israels folkmord i Gaza är iögonenfallande. Sverige linjerar här fullständigt med USA, och ger i praktiken sitt implicita stöd till etnostatens etniska rensning.

USA står bakom sionistregimen i vått och torrt.

Sionistiske utbildningsministern tillika folkpartisten Mats Persson förkunnar således i en debattartikel att forskningssamarbeten med judestaten inte kommer att avbrytas, och riktar istället kritik mot de studenter som demonstrerar mot den etniska rensningen och akademins samarbete med Tel Aviv. Fascistregimens poliskår agerar påpassligt samma dag genom att lösa upp tältlägren på universitetsområden, på samma fason som i USA, för att stämma i bäcken och försöka tysta opinionen.

Uppenbarligen har man i politiska kretsar inte lärt någonting av forna tiders demonstrationer mot USA:s aggressionskrig i Vietnam med flera illegala konflikter, och förstår därför inte de vidare implikationerna. I vart fall i USA lär den gaggige stollen i Vita huset vara helt rökt i det stundande presidentvalet, då Creepy Joe retar upp universitetsstudenter genom att angripa både deras demonstrationsfrihet och yttrandefrihet genom att ta Tiktok ifrån dem och undertrycka deras protester mot det israeliska genocidet.

I Sverige är läget mer oklart, dels för att vi befinner oss mellan två val, men främst för att frågan har fått en annan dimension i och med det amerikanska vasallskapet. Man hör således inom den städade vänstern ingen kritik alls mot det israeliska genocidet, samtidigt som det starka antimuslimska sentimentet gör att sympatierna gärna faller med judestaten.

Man förmår inte hålla två tankar samtidigt i huvudet, och förstår inte heller att resultatet av folkfördrivningen i slutändan blir fler palestinier till Sverige och Europa och därmed ett än större inslag av både islam och antisemitism. Men framförallt förmår man inte upprätthålla ett oberoende förhållande till folkrätten och de brott mot mänskligheten som Israel anställer.

Det är vad den verkliga «regelbaserade världsordningen» handlar om, att rättvisan måste vara blind och ha samma tillämpning oberoende av gärningsman och offer. Men här ser vi hur man i Sverige, Europa och USA har en helt annan måttstock när det gäller Israel, ett förvridet synsätt som saknar motsvarighet i övriga världen.

Studenterna snappar upp denna diskrepans och ställer sig på barrikaderna att skandera mot vad som timar, mot Israel, mot USA och mot den svenska fascistregimen. Det gör man alldeles rätt i, och Klimat-Greta har äntligen fått en legitim mening med sitt förvirrade liv genom att delta i demonstrationer som betyder något.

Och Sverige springer mer än gärna USA:s ärenden, så även avseende Israels etniska rensning i Palestina.